منوهای نصب در پنل مدیریت

نکات کلیدی عکاسی دیجیتال-01

01- آمادگی و استفاده از فرصت ها

هر عکاس حرفه ای به خوبی می داند که درنگ و تردید یا بدتر از آن عدم اقدام به موقع، باعث از دست رفتن فرصت عکاسی می شود فرصتی که دیگر تکرار نمی شود. آنطور که هنری کارتیه برسون می گوید: « وقتی برای عکاسی دیر می شود با حقیقت تلخی رو به رو می شوید . دقیقا به اشتباه خود پی می برید و در این هنگام با خود می اندیشید که چه عکس هایی را از دست داده اید» او همچنین معتقد است:«ما عکاسان پیوسته با آن چه محو می شود در گیر هستیم، هنگامی که از دست می روند دیگر هیچ راهی روی زمین وجود ندارد که بتوان آن را دوباره بازگرداند » بنابراین یک عکاس واقعی همواره آماده است هم به لحاظ فنی (تنظیمات دوربین) هم به لحاظ درونی (انتخاب لحظه مناسب= لحظه قطعی)

هنری کارتیه برسون

02- از فرمت خام (RAW)

عکاسان حرفه ای می دانند که برای حفظ کردن اطلاعات عکس بهتر است از فرمت  RAW استفاده کنند این فرمت اطلاعات اولیه را حفظ کرده، که در زمان ویرایش عکس ها در مرحله پس از تولید می تواند در محصول نهایی تاثیر زیاد داشته باشد فرمت های دیگ مثل JEPG و … در جهت کم کردن حجم فایل بسیار از اطلاعات را فشرده و یا کم می کنند که باعث می شود کیفیت عکس از دست رفته و در مرحله پس از تولید کار چندانی نشود بر روی تصویر انجام داد.

03- آینده نگر باشید

سه نکته مهم در خصوص آینده نگری در عکاسی دیجیتال مطرح است:

  • اگر اشکالی تکنیکی در عکس وجود دارد در مورد پاک کردن آن به خوبی فکر کنید شاید در آینده نرم افزارهای ویرایشی جدیدی وارد بازار شود که اشکال فایل را برطرف کند.
  • هرگز از شیوه نوردهی براکت BRACKET یا نوردهی مختلف خودداری نکنید
  • در صورت امکان با فرمت RAW عکاسی کنید چون فایل تصویری شما دارای بیشترین حجم اطلاعات خواهد.
براکتینگ در عکاسی

منبع: Top Digital Photography Tips

18 تیر 1400

0 پاسخ به "نکات کلیدی عکاسی دیجیتال-01"

ارسال یک پیام

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

آموزشگاه آزاد سینمایی پاروز دارای 16 سال سابقه کاری در حوزه مطالعات و آموزش حرفه ای سینمایی می باشد.

  • کرمان، خیابان شهید لاری (20 متری نادر) کوچه شماره 5 – پلاک 52
  • 03432464445
  • 09388756142-09215188621
  • info@parooz.ir
کلیه حقوق متعلق به آموزشگاه سینمایی پاروز است